Mustafa Kambay abimizin oğlu Boral kardeşimiz 6 yaşındaki çocuğu Burak yeğenimize verilen memleket ödevinde Zelek temasını işleyerek ödev yapma kararını aldığında amacı hem kendi köy özlemini gidermek hem de çocuğuna köyünü anlatmak ve sevdirmekti.

Zelek Balıkçı Köyünü anlatırken çay toplamak ve taşın üstünden yapılan balıkçılığı öne çıkararak köyümüzü çok güzel anlatmış oldu.

Taşın üstünde balık tutan balıkçı kim dediğimizde elbet “Hasan Kambay” cevabını aldım. Çay toplayan kim dediğimizde “Emine Kambay ablam” diyerek Hasan ve Emine kardeşlerimizin de eski köy hayatını gerçek üzerinden anlatmış oldu.

Boral kardeşimiz yeğenimiz Burak ile beraber bu ödevi yaparken tamamen evde ve ellerinde bulunan eski karton ve eşyaları değerlendirerek bir çalışma yaptılar.

Boral kardeşimize ve yeğenimiz Burak’a sağlık içinde güzel bir hayat diliyoruz.

Burak ZELEK tabelası çok güzeldi başarıların daim olsun gözlerinden öpüyoruz.
Haber Kaynağı : Babası Boral Kambay









Çok güzel olmuş, Elile, emeğine sağlık Boralcım, Burakcım baba oğul daha nice projelere imza atmanız dileğiyle 🥰
Muhteşem! 😍👏👏👏
Maşallah çok güzel yapmiş,büyük yetenek bence bu konuda kendini gelistirsin.Size de teşekkür ederiz